domingo, 29 de abril de 2012

ENTREGA PREMIS CONCURS FOTOGRAFIA PEDRA SECA 2012

Ahir a la tarda, es va fer l'entrega de premis del quart concurs de fotografia de la pedra seca de Torrebesses. Aquest any, degut a la gran participació, s' han hagut d' habilitar les dues plantes de l'edifici per poder expossar totes les fotografies presentades a concurs.

El tema d'aquest any és "La pedra relacionada amb l'agricultura" i es pretén fer una reflexió entorn les construccions de la pedra i el seu ús en l'estil de treball.

El guanyador del primer premi ha estat David Estela, guardonat amb 250 euros i un xec en material fotogràfic de qualsevol centre Fotollum. El segon classificat ha estat Daniel Cacabelos Barral, amb 100 euros i un xec en material fotogràfic i el tercer premi amb 75 euros ha estat per la Remei Matges Dolcet.

En la modalitat de fotografies de temàtica local ha guanyat Jaume Charles Bernis, guardonat amb 200 euros i un xec en material fotogràfic dels centres Fotollum.

Les fotografies guanyadores han estat lliurades a l'Ajuntament de Torrebesses i es podràn admirar juntament amb la resta en el Centre d' Interpretació de la Pedra Seca.








No hay comentarios:

Publicar un comentario